Wishlist 0

Boilere si Puffere

Opteaza pentru eficientizarea sistemului de incalzire al centralei termice folosind boilerul si pufferul adecvat. Stecom iti ofera libertatea de a alege modelul preferat, pliat pe nevoile si necesitatile locuintei tale.

Boiler cu serpentina VAILLANT VIH R 120/6

2.85000 lei

Boiler cu serpentina VAILLANT VIH R 150/6

3.19000 lei

Boiler cu serpentina VAILLANT VIH R 200/6

3.49000 lei

Arata 1 la 3 din 3 (1 Pagini)

Eficientizeaza incalzirea locuintei tale alegand un boiler si/sau un puffer dedicat tipului tau de centrala termica. Daca optezi pentru centrale termice in condensatie cu boiler extern, capacitatea acestuia poate varia in functie de preferinte. Astfel, poti modifica boiler centrala cu un boiler mixt, cu un boiler mic sau un boiler de dimensiuni mai mari.

Nu uita, functia unui boiler apa este acela de a stoca o capacitate de lichid ce urmeaza a fi utilizata pentru consumul casnic sau menajer. Astfel, cu cat un boiler are o capacitate mai mare, cu atat mai multa apa va putea acesta stoca.

Ce este pufferul?

Pufferul este cunoscut si sub denumirea de rezervor de acumulare. Acesta are ca functie principala pastrarea agentului termic in sistemul de incalzire al locuintei. Rolul sau este acela de a inmagazina energia termica a centralelor pe gaz, optimizand intreg procesul de incalzire, economisind combustibil si reducand emisiile de gaze. Astfel, un puffer centrala termica va reduce emisiile de gaze, si  va imbunatati arderea. 

Fii la curent cu noutatile Stecom!

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si fi la curent cu cele mai noi produse si servicii ale noastre.