Wishlist 0

Centrale Incalzire si Apa Calda in Condensatie cu Boiler Incorporat

Descopera tipurile de centrala termica in condensatie cu boiler incorporat:

Arata 1 la 5 din 5 (1 Pagini)

Beneficiaz a de centrale termice murale ce au un boiler incorporat. Astfel, ele te ajuta sa obtii confortul dorit indiferent daca este vorba despre incalzirea locuintei sau despre furnizarea apei calde menajere. Stecom ofera centrale murale compacte, deci aceste centrale termice apartament sunt ideale pentru spatii mici, medii si mari.

Eficiente, calitative si fiabile, aceste centrale apartament au un boiler integrat, oferind atat confortul mult dorit pe timpul iernii, dar ajutandu-te sa si economisesti in timp. Datorita tehnologiei de condensare, caldura obtinuta se va reutiliza prin vaporii de apa rezultati. Astfel, tu vei beneficia de un pret centrale termice pentru toate buzunarele, si de economii pe termen lung la caldura.

Mai mult, datorita boilerului incorporat, vei putea obtine apa calda necesara intr-un timp scurt. De exemplu, o centrala apartament de acest fel poate oferi un debit de apa calda pana la 25 litri/minut. Mai mult, daca iti doresti sa personalizezi volumul de apa oferit, poti opta pentru un boiler mai mare. Datorita dimensiunilor reduse si compacte, cat si multumita functionarii tacute de care dau dovada, aceste modele sunt usor de integrat indiferent de tipul apartamentului.

Astfel, daca iti doresti o centrala murala usor de integrat in spatii de diverse dimensiuni, inclusiv apartamente, la un pret centrale termice pentru toate buzunarele, acompaniata de servicii complete de montare si instalare, alege centrala gaz aparatament cu boiler incorporat de la Stecom.

Fii la curent cu noutatile Stecom!

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si fi la curent cu cele mai noi produse si servicii ale noastre.