Wishlist 0

Tipuri Dedurizatoare

Sporeste calitatea apei cu un aparat de dedurizare a apei. Alege variantele Stecom! 

Nu exista produse in aceasta categorie.

Calitatea apei consumate joaca un rol esential in sanatate. Ideal, aceasta trebuie sa fie cat mai pura, cat mai clara si cat mai lipsita de impuritati si substante. Atat apa dura cat si apa dedurizata sunt potabile si sigure pentru consum. Diferenta dintre ele este ‘curatenia’, intrucat doar apa pura poate primi titlul de ‘dedurizata’, apa ‘dura’ fiind cea in care se gasesc diversi compusi (calciu, magneziu, sau alte substante). Duritatea apei se poate clasifica in doua tipuri: duritate temporara si duritate permanenta. Duritatea temporara se poate inlatura prin fierbere, insa pentru a inlatura duritatea permanenta, ai nevoie de un dedurizator.

Calitatea tevilor va influenta calitatea apei, intrucat cele care sunt murdare sau ruginite vor impacta negativ puritatea apei. Astfel, pentru a te asigura ca apa locuintei tale este de cea mai inalta calitate, este recomandat sa alegi un sistem de dedurizare a apei. Cu Stecom te poti asigura ca vei beneficia doar de cele mai bune dedurizatoare la preturi competitive pentru toate buzunarele.

Apa dedurizata – Avantaje

Apa dedurizata nu este doar o apa filtrata. Un dedurizator de apa se asigura ca indiferent de dispozitivul menajer ce utilizeaza apa – robineti, masini de spalat, frigidere sau combine frigorificie – apa nu va crea depozite de calcar sau alte tipuri de depuneri. Asadar, vei economisi atat apa si energie electrica, dar vei imbunatati, pastra si chiar prelungi durata de functionare a electrocasnicelor tale.

Fii la curent cu noutatile Stecom!

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si fi la curent cu cele mai noi produse si servicii ale noastre.