Wishlist 0

Pachete complete

Stecom ofera servicii complete clientilor sai. Astfel, pentru a te ajuta sa beneficiezi de toate serviciile intr-un singur pachet de oferte centrale termice, iti oferim posibilitatea de a alege dintre tipurile de pachete.

Fiecare pachet contine montaj centrale termice, tipul ales de centrala termica murala in condensatie si instalare centrala termica pe gaz. De asemenea, daca nu dispui de o instalatie gaze, sau daca doresti sa o schimbi, poti cere un proiect gaze pret alaturi de pachetul de instalare.

Arata 1 la 2 din 2 (1 Pagini)

Serviciul de interventii centrale termice de la Stecom include servicii complete de diagnosticare pentru centrala ta. Pentru toate centralele termice sau pachete centrale termice achizitionate de la Stecom, oferim atat reparatii centrala, revizii centrale termice periodice, la date fixe, stabilite, cat si proiect de gaze acolo unde este cazul.

Asadar, vei avea la dispozitie intreg suportul unor specialisti in domeniu, acreditati atat ANRE cat si ISCIR. Esti interesat de pachetele noastre? Cere detalii despre pret proiect gaze, despre cat costa revizia la centrala, dar si despre centrala termica pret. Beneficiaza de reducerile de pret incluse in pachetele promotionale de incalzire.

Fii la curent cu noutatile Stecom!

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si fi la curent cu cele mai noi produse si servicii ale noastre.