Wishlist 0

Electrovalve de gaz

Alege sa-ti pastrezi casa in siguranta cu electrovalvele de gaz inteligente de la Stecom.

Arata 1 la 1 din 1 (1 Pagini)

Pastreaza-ti locuinta in siguranta chiar si cand nu esti prezent. Centralele termice sunt echipate cu o electrovalva gaz, ce va intrerupe imediat alimentarea cu gaze atunci cand detecteaza scurgeri. Indiferent de tipul de sensor gaze cu electrovalva, senzorul va putea detecta o gama variata de gaze – de la gaz natural, la gaz metan, propan, butan si GPL.

De asemenea, unele tipuri de senzori sunt echipate chiar si cu alarme sonore si/sau luminoase, atentionandu-te astfel de intreruperea de gaze si de inchiderea sistemului. Detectoarele sunt special confectionate pentru a se monta pe perete, marginile rotunjite ajutandu-l sa fie compatibil cu diferite locatii si incaperi.

De ce sa Alegi o Incalzire pe Gaz?

  • Confort. Gazul nu trebuie stocat in comparatie cu lemne, carbune sau alte tipuri de combustibili. Mai mult, alimentarea se realizeaza automat, temperatura ajungand la gradele dorite prin intermediul automatizarii centralelor termice si termostatelor.
  • Flexibilitate. Incalzirea cu gaz ofera flexibilitate in alimentare, oferind versatilitate in metoda de racordare a instalatiilor la locuinte. Mai mult, doar schimband un singur element al centralei – duzele – poti comuta intre diversele tipuri de gaze.
  • Costuri scazute. Gazul este un combustibil ce are costuri mult mai scazute decat alte metode de alimentare. Asadar, vei economisi pe termen lung.
  • Servicii complete. Stecom, spre deosebire de alte companii, ofera servicii complete pentru centralele termice. Astfel, tu vei beneficia nu doar de instalarea, montarea si pornirea centralei, dar vei putea, de asemenea, opta pentru servicii complete de instalatii gaz.Fii la curent cu noutatile Stecom!

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si fi la curent cu cele mai noi produse si servicii ale noastre.