Wishlist 0

Calorifere din aluminiu inalte

Asigura locuintei tale o incalzire deplina chiar daca incaperile au tavanul inalt. Alege tipul de calorifer aluminiu inalt ideal pentru casa ta.

Arata 1 la 1 din 1 (1 Pagini)

Cu ce se deosebeste un calorifer inalt de alte tipuri de calorifere? Prin abilitatea acestuia de a incalzi chiar si camera ce au un design aparte, cu un plaforn mai sus decat se obisnuieste. Datorita alungirii sale, acest tip de calorifer ‘muta’ incalzirea traditionala de pe orizontala, pe verticala.

Astfel, un calorifer inalt, cunoscut si sub denumirea de calorifer vertical, este o alegere perfecta daca locuinta sau camera ce necesita incalzire are dimensiuni impresionante. Mai mult, datorita abilitatii sale de a se monta vertical, iti va oferi spatiu suplimentar. In plus, fiind confectionate din aluminiu, caloriferele de acest tip beneficiaza de o incalzire rapida, aluminiul fiind un bun conductor de caldura.

Insa nu lasa forma sa neobisnuita sa te induca in eroare. Un calorifer inalt nu are doar o singura forma cu o singura dimensiune. Similar cu caloriferul din aluminiu clasic, dimensiunile acestuia pot diferi in functie de incaperea in care urmeaza sa-l montezi. Astfel, poti opta pentru un calorifer inalt dublu – cu elementi inalti, de doua ori cat lungimea normala, sau cu elementi de dimensiuni mai reduse – daca spatiul nu este permisiv.

Asadar, indiferent de spatiul unde urmeaza sa instalezi centrala termica murala, poti conta pe un calorifer din aluminiu inalt sa-ti incalzeasca locuinta.

Fii la curent cu noutatile Stecom!

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si fi la curent cu cele mai noi produse si servicii ale noastre.