Wishlist 0

Centrale Incalzire si Apa Calda in Condensatie Instant

Descopera tipurile de centrala termica in condensatie instant pentru locuinta ta:

Arata 1 la 7 din 7 (1 Pagini)

Iti doresti o centrala termica murala pe gaz de lunga durata? Descopera beneficiile unei centrale incalzire si apa calda in condensatie instant de la Stecom. Se poate utiliza atat pentru obtinerea confortului termic pe timpul iernii, aceasta intretinand o temperatura optima in incaperi si locuinte. Insa, o centrala gaz in condensatie instant aduce si un volum de apa calda considerabil. Astfel, prin automatizare centrala termica, apa calda va avea o temperatura constanta, fara fluctuatii, si nu vei fi limitat la un volum de apa specific.

Stecom iti ofera o varietate de modele din care poti alege, tocmai pentru a satisface nevoile locuintei tale. Aceste centrale termice moderne beneficiaza de un sistem electronic avansat, ce va detecta si controla intreg procesul de incalzire si furnizare a apei. Aceste centrale termice au o emisie redusa de CO2, pastrand aerul din locuinta ta curat. Mai mult, controlul inteligent iti va oferi posibilitatea de a utiliza centrala intr-un mod facil si usor.

Pentru siguranta completa, Stecom furnizeaza solutii autorizate de Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE) cat si de Inspectia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instaltiilor de Ridicat (ISCIR). Deci, iti vei putea pune pe deplin increderea in produsele si serviciile noastre.

Fii la curent cu noutatile Stecom!

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si fi la curent cu cele mai noi produse si servicii ale noastre.