Wishlist 0

Filtre

Pastreaza apa potabila si cea menajera curata, fara impuritati. Alege din gama variata de filtre apa centrala termica de la Stecom.

Arata 1 la 3 din 3 (1 Pagini)

Instalatia de apa a locuintei tale aprovizioneaza centrala si electrocasnicele cu volumul de apa necesar unei bune functionari. Insa calitatea apei nu este, intotdeauna, cea mai buna. Aceasta mai poate beneficia de imbunatatiri. Aici intervine un filtru impuritati. Acesta va pastra apa curata, clara si fara impuritati, prelungind durata de viata a electrocasnicelor tale, prevenind depunerile de calcar sau alte tipuri de depozite.

Mai mult, in functie de filtru centrala termica ales poti opta pentru filtre ce vin insotite de anumite accesorii suplimentare. Stecom iti pune la dispozitie o gama larga de filtre de apa, pentru a-ti oferi libertatea alegerii modelului potrivit pentru locuinta ta.

Alegerea Filtrului Potrivit

Pentru alegerea filtrului ideal locuintei tale, exista cateva aspecte de care este recomandat sa tii cont. In primul rand, finetea porilor este unul dintre elementele ce vor face diferenta de filtrare. Porii fini sunt cei care iti vor oferi cea mai curata apa. Este ideal ca acestia sa fie aproximativ 0.5 microni pentru a opri chiar si cele mai mici particule in afara sistemului de circulatie al apei.

Al doilea element de care este recomandat sa tii cont este tehnologia de filtrare folosita. Spre exemplu, pentru apa rezidentiala un filtru de carbon va retine clorul, sedimentele si alte tipuri de poluanti ce pot exista in apa. In functie de nivelul de poluare acesta va trebui schimbat deseori, insa vei beneficia constant de apa filtrata.

Tipuri si Modele

Exista deja o varietate de modele de filtre disponibile pe piata. Acestea se pot clasifica dupa mai multe criterii. Acestea se pot imparti in filtru pentru apa de la robinet, filtru atasat chiuvetei, filtru sub chiuveta, cana de filtrare speciala.

Dupa tehnologia de filtrare acestea se impart in: filtre cu carbon active, filtre de distilare, filtre cu schimb ionic si filtre ce contin osmoza inversa. Fiecare tip are propria tehnologie de filtrare, iar in functie de seriozitatea poluarii apei, specialistii Stecom va pot sfatui pe care dintre acestea sa le alegeti.

Fii la curent cu noutatile Stecom!

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si fi la curent cu cele mai noi produse si servicii ale noastre.