Wishlist 0

Servicii centrale termice

Beneficiaza de servicii complete centrale termice cu echipa noastra specializata! Indiferent de tipul centralei pe care ai achizitionat-o de la Stecom, iti oferim servicii de montaj centrale termice Bucuresti dar si reparatii centrale termice Bucuresti. In plus, beneficiezi de service centrale termice prin revizii periodice atunci cand este necesar.

Montaj Centrale termice

1.10000 lei

Reparatii Centrale termice

25000 lei

Revizia centralei termice

30000 lei

Arata 1 la 5 din 5 (1 Pagini)

Cu Stecom nu trebuie sa te mai preocupi de problemele pe care le intampini cu o centrala termica. De ce spunem asta? Deoarece noi iti venim in ajutor cu solutia completa! Serviciile noastre includ atat montajul cat si reparatiile si reviziile. Astfel, ai parte de servicii revizie centrala termica oricand este nevoie. Este suficient sa ne contactezi, iar noi iti stam la dispozitie pentru solutionarea problemei!

Acum, nu trebuie sa te mai preocupi de acea verificare periodica centrala termica, deoarece persoanele potrivite iti sunt aproape! Profesionalismul si experienta isi spun cuvantul, dovada fiind multitudinea de colaborari de-a lungul timpului. 

Fii la curent cu noutatile Stecom!

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si fi la curent cu cele mai noi produse si servicii ale noastre.