Wishlist 0

Tipuri Pompe submersibile

Descopera avantajele unei pompe submersibile. Compatibile cu puturi ce au diameter multiple, acestea te vor ajuta sa distribui eficient apa, si vor mentine o presiune constanta. Astfel, vei economisi energie electrica, apa si timp

Nu exista produse in aceasta categorie.

Pompa submersibila incapsuleaza ermetic un motor, ce se regaseste in interiorul pompei. Acesta este ferit de apa, deci pompa se poate scufunda sub nivelul de plutire, principala ei functie fiind aceea de a ajuta la eliminarea si pomparea in exterior a apei. Datorita abilitatii ei de a ramane constant in apa, se va elimina posibilitatea aparitiei golurilor de aer. Datorita diversitatii lor, aceste tipuri de pompe sunt atat pentru uz casnic, cat si pentru uz industrial.

Caracteristicile unei astfel de pompe trebuie atent verificate inainte de achizitionarea acesteia. In primul rand, trebuie sa tii cond de intaltimea la care trebuie scufundata pompa, intrucat aceasta distanta se va traduce prin distanta de pompare a apei. Al doilea aspect la care trebie sa fii atent este puterea acesteia. Recomandat este alegerea unei pompe mai puternice decat cea care iti trebuie pentru lucrare, pentru a preveni uzura prematura a acesteia.

Un aspect important ce nu trebuie piedut din vedere este faptul ca pompa submersibila este utilizata doar cu apa curata, fara impuritati. Mai mult, pentru o functionare corecta, o pompa submersibila trebuie atent instalata. Echipa Stecom iti pune la dispozitie servicii complete, deci tu vei beneficia de specialisti in domeniu care sa se ocupe de proiectul tau.

Fii la curent cu noutatile Stecom!

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si fi la curent cu cele mai noi produse si servicii ale noastre.