Wishlist 0

Despre noi

Stecom furnizeaza clientilor sai solutii profesionale de proiectare si executie instalatii de gaze, executare de verificari si revizii obligatorii ale instalatiei de gaze, precum si servicii de instalare, inlocuire, reparatii si autorizare a functionarii centralelor termice din anul 2000. Am pornit la drum pentru a crea o companie in spiritul corectitudinii, al respectului fata de client si ne bucuram de aprecierea unui portofoliu vast de clienti.

Misiune

Continuam sa oferim o valoare imbatabila si sa livram tuturor clientilor nostri servicii la standardele pe care le doresc, bazandu-ne pe specialistii nostri certificati, pe experienta de peste 18 ani si dorinta permanenta de a construi proiecte corecte fata de cei care ne aleg.

Valori

Pentru noi este important sa ne ghidam cu totii dupa aceleasi valori, acestea fiind trasaturile ce ne caracterizeaza in cadrul fiecarui proiect si modul in care ne alegem colaboratorii, furnizorii si colegii:

- Focusul catre nevoile clientilor

- Respectul pentru oamenii nostri

- Executarea unui lucru corect

Companie autorizata

Pentru a ne asigura de faptul ca cei care ne aleg primesc un standard ridicat in privinta produselor, manoperei si profesionalismului, compania noastra este autorizata de catre Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE) si Inspectia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat (ISCIR).

Echipa

Ne dedicam toate resursele pentru a avea o echipa competenta, care poate interveni in orice situatie. Ne bucuram sa avem alaturi de noi specialisti cu peste 20 de experienta in proiectarea si executia instalatiilor de gaze naturale, pe care Dumneavoastra ii puteti accesa foarte usor.

Mai mult decat atat, echipa noastra este complet in masura sa va ofere consultanta profesionala de exceptie, ajustate standardelor Dumneavoastra, bugetului, spatiului de care dispuneti sau chiar vechimii locuintei, conturand astfel un nivel de confort sigur si corespunzator pentru familia Dumneavoastra.

Suntem dedicati si pregatiti pentru a interveni rapid, fix la ora stabilita si pentru a va oferi consultanta concretizata pe experienta.

10 motive pentru care sa alegeti Stecom Company:

1. Cand ne gandim la proiectarea si executia instalatiilor de gaze, executarea de verificari si revizii obligatorii ale instalatiei de gaze, precum si servicii de instalare, inlocuire, reparatii si autorizare a functionarii centralelor termice, calitatea este cuvantul cheie. Pentru a ne asigura ca aveti parte de cea mai buna calitate cel mai indicat este sa angajati o persoana avizata, a carui experienta sa isi spuna cuvantul.


2. Motivul pentru care in prezent clientii care au ales Stecom ne solicita in continuare serviciile si ne recomanda este ca raspundem in timp rapid solicitarilor, urgentelor si nu in ultimul rand, oferim suport.


3. Instalarea unei centrale termice de exemplu, pentru durabilitatea acesteia, presupune mult mai mult decat instalarea propriu-zisa si avizarea implicita. Necesita cunoasterea in detaliu a materialelor, a instrumentelor si a sistemelor utilizate, o aprofundare constanta a acestora din moment ce tehnologia evolueaza si in mod constant producatorii ofera produse din ce in ce mai complexe, dar si calitative. Noi la Stecom avem grija sa fim intotdeauna informati astfel incat sa ne putem consilia clientii in alegerea variantei optime de produs in concordanta cu necesitatile lor.


4. Noi credem in ideea de familie, iar echipa Stecom are intotdeauna grija ca dumneavoastra si intreaga familie sa va aflati mereu in siguranta.


5. Folosim intotdeauna echipamente de ultima generatie, pentru a putea asigura clientilor nostri eficienta asteptata.


6. Stecom dispune de o experienta vasta si personal calificat, punand in mod constant la dispozitia personalului cursuri de training; in plus, personalul Stecom este compus din profesionisti de calitate.


7. Suntem atenti la orice detalii pentru ca scopul nostru principal ramane calitatea serviciilor noastre oferite.


8. Ne respectam intotdeauna clientii oferindu-le acestora servicii personalizate, functie de necesitatile lor.


9. Stecom nu face diferente intre clienti, fie ca vorbim de clienti rezidentiali sau comerciali, oferim aceleasi servicii ireprosabile, pastrand calitatea la cele mai inalte standarde.


10. Pentru ca Stecom ofera intreaga gama de servicii, de la instalare, avizare si mentenanta, clientii nostri beneficiaza de rezultate exceptionalesiguranta si confort si un raport calitate-pret mai mult decat excelent.

Fii la curent cu noutatile Stecom!

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si fi la curent cu cele mai noi produse si servicii ale noastre.