Wishlist 0

Termostat de ambient

Cu un termostat ambient centrala vei putea regla, cu o singura aparasare de buton, temperatura din intreaga locuinta. Descopera cele mai populare si eficiente termostate centrale termice. Stecom recomanda utilizarea termostate wireless – Termostat Salus IT500, Termostat Vaillant eRelax sau un termostat Salus RT 310 RF. Oricare dintre modelele de termostat fara fir alese, toate sunt termostate programabile. Deci, vei putea programa temperatura locuintei tale in functie de nevoile pe peste zi.

Arata 1 la 3 din 3 (1 Pagini)

Stecom ofera clientilor sai doar cele mai bune echipamente, accesorii si produse de pe piata. Astfel, in aceasta categorie vei gasi o gama ampla de modele termostat ambient ce te vor ajuta in setarea temperaturii optime pentru locuinta ta.

Avantaje Termostat Centrala Termica

Un termostat de ambient este unul dintre elementele esentiale pentru atingerea confortului optim. Prin intermediul acestuia vei putea accesa sistemul de incalzire al centralei, si vei putea seta temperatura dorita. In functie de modalitatea acestuia de functionare – termostat controlat prin internet, termostat neprogramabil, termostat programabil sau termostat programabil cu fir – vei putea decide daca trebuie sa te deplasezi pana la centrala, sau daca gadget-ul poate functiona la distanta.

Un termostat de ambient wireless te va scuti de drumurile dus-intors din camera pana la centrala. Vei putea accesa direct de pe telefon, sau de pe gadget setarile centralei termice, oferindu-ti posibilitatea de a seta nivelul de temperatura dorit. Cele mai des intalnite dispozitive de acest fel includ un termostat centrala fara fir, deci nu va depinde de o locatie specifica, acesta putand fi mutat din camera in camera pentru un confort sporit.

Optarea pentru un termostat ambient centrala termica neprogramabil presupune alegerea unui termostat de camera fix. Asadar, dispozitivul va avea o pozitie fixa in locuinta, intr-o singura camera, utilizatorul trebuid sa se deplaseze pana la acesta pentru a-l accesa.

Tipuri Termostat Recomandate

Echipa Stecom iti recomanda cateva tipuri de termostate ce sunt compatibile cu tipurile de centrale Vaillant si Viessmann. Astfel, printre modelele de termostat wireless centrala termica se numara:

  • Termostat Salus fara fir - Salus RT310RF
  • Termostat ambient Salus – IT500 Salus
  • Termostat centrala Vaillant – Vaillant eRelax

Fii la curent cu noutatile Stecom!

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si fi la curent cu cele mai noi produse si servicii ale noastre.