Wishlist 0

Tipuri Pompe

Pentru o functionare de calitate si in bunastare a centralei tale, Stecom iti pune la dispozitie urmatoarele tipuri de pompe:

In functie de tipul utilizatorilor – rezidentiali sau industriali, pompe apa ajuta la obtinerea unui plus de confort. Astfel, apa calda va avea o presiune constanta, oferind consumatorilor posibilitatea de utilizare non-stop a acesteia.

Pompele de recirculare si rolul acestora

Cele mai des intalnite sisteme de instalatii includ un unic sens de curgere al apei, ce are ca punct de pornire centrala sau boilerul casei, circuitul apei sfarsindu-se cu cel mai departat robinet sau consumator. Lipsa unei pompe pentru apa va contribui la un discomfort termic resimtit dimineata cand, fara actiunea directa asupra unui robinet, tevile si apa existenta pe tevi se vor raci.

Aici intervine o pompa de apa pentru recirculare. Asa cum ii sugereaza si numele, rolul ei principal este acela de a pastra apa in continua miscare, prevenind racirea acesteia pe timpul noptii, eficientizand consumul si ajutand la econimisire. Astfel, in momentul in care utilizatorul decide sa utilizeze apa, nu va trebui sa mai piarda minute pretioase asteptand apa rece sa dispara si sa fie inlocuita cu apa calda.

Fii la curent cu noutatile Stecom!

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si fi la curent cu cele mai noi produse si servicii ale noastre.