Wishlist 0

Centrale termice

Stecom iti pune la dispozitie urmatoarele categorii de centrale termice:

Arata 1 la 15 din 16 (2 Pagini)

In functie de locatia si spatiul in care urmeaza a fi instalata centrala termica, vei putea alege dintre diferitele tipuri de modele existente. Poti opta pentru unul dintre modelele de centrale in condensatie cu boiler extern, cu boiler incorporat sau condensatie instant.

Cu ce se deosebesc centrale termice pe gaz in condensatie de cele clasice sau de o centrala termica electrica? Centrala termica pe gaz in condensatie ofera un consum redus de energie si un nivel redus de emisii. Caldura rezultata din arderea gazelor se va recupera prin intermediul vaporilor de apa, gradul de condensatie variind in functie de constructia si consumul centralei. Noi ne dorim pentru clientii nostri doar cele mai bune rezultate, de aceea recomandam centrala Vaillant si centrala Viessmann Vitodens.

Centrala in condensatie cu boiler extern. Acest tip de centrala pe gaz se livreaza impreuna cu un boiler extern, ce se plaseaza sub sau langa centrala termica murala. Boilerul este utilizat pentru acumularea apei menajere, incalzirea acesteia si redistribuirea ei in instalatia interna a casei.

Centrala pe gaz in condensatie cu boiler incorporat. Acest tip de centrala termica pe gaze are, asa cum ii sugereaza si numele, boiler incorporat. Astfel, vei optimiza spatiul din apartamentul tau, oferindu-ti posibilitatea de a beneficia atat de apa calda cat si de caldura, fara a pierde spatiul cu un boiler extern.

Centrala termica pe gaz cu condensare instant. Centralele termice de acest fel se impart, la randul lor, in alte doua categorii: cele care ofera doar incalzire, si cele care ofera si apa calda. Primul tip este des utilizat pentru incalzirea locuintelor ce dispun deja de apa calda menajera. Trebuie avut in vedere ca acest tip de centrala nu vine livrat cu boiler.

Al doilea tip de centrala presupune ACM instant (ACM fiind abrevierea de la ‘apa calda menajera’). Aceasta centrala termica gaz asigura atat incalzire cat si apa calda continua si la o temperatura constanta. Poate face fata cu success si la cantitati mare de apa calda, debitul fiind dependent si limitat de puterea centralei.

Fii la curent cu noutatile Stecom!

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si fi la curent cu cele mai noi produse si servicii ale noastre.